SASTOJCI:
500 g grčkog jogurta
2 žlice javorova sirupa
1 Dolcela HI protein cheesecake malina shake
150 g malina
2 žlice sjeckanih pistacija
po želji otopljena bijela čokolada
UPUTE:
Kalup vel. 25x35 cm obložite papirom za pečenje ili prozirnom folijom. Grčki jogurt izmiješajte sa HI protein cheesecake malina shake-om i javorovim sirupom. Prebacite u kalup i razmažite u sloju debljine oko 1,5 cm.
Dio malina (100 g) izgnječite vilicom u pire, nanesite na jogurt, a zatim po površini pospite ostatak malina i sjeckane pistacije. Maline lagano utisnite u jogurt pa zamrznite 5-6 sati.
Zamrznuti bark razlomite na komade, po želji prelijte s malo bijele čokolade i poslužite.
SAVJET:
Kako bi dobili dekorativniji bark, pire od malina rasporedite mjestimično po površini kreme od grčkog jogurta, a zatim vilicom prošarajte po cijeloj površini.
Vrijeme pripreme: 15 minuta sa zamrzavanjem.
Zahtjevnost: jednostavno
Više recepata