SASTOJCI:
Za košarice:
75 g sitnih zobenih pahuljica
50 g mljevenih badema
30 g kokosovog ulja
8-10 svježih datulja
Za nadjev:
1 Dolcela HI protein puding vanilija
1 Dolcela HI protein puding čokolada
250 ml mlijeka
razno bobičasto voće
UPUTE:
Zobene pahuljice, bademe, ulje i datulje stavite u multipraktik ili sjeckalicu i miksajte dok ne dobijete ljepljivu smjesu.
Papirnate ili silikonske košarice za muffine stavite u kalup za muffine pa u svaku utisnite žlicu smjese, u dno i stranice. Ohladite dok ne očvrsnu.
Za puding, u veću i širu šalicu ulijte mlijeko i usipajte sadržaj vrećice Hi Protein pudinga vanilija.
Žlicom energično miješajte 1 minutu. Ostavite stajati 3 minute, te ponovo promiješajte žlicom.
Na isti način pripremite i puding od čokolade.
Košarice pažljivo izvadite iz kalupa i napunite pudingom te ukrasite svježim voćem. Poslužite odmah ili držite u hladnjaku do posluživanja.
SAVJET:
Košarice možete pripremiti dan ranije i onda ih puniti pudingom i poslužiti.
Vrijeme pripreme: 10 min + hlađenje.
Zahtjevnost: jednostavno
Više recepata