Krema od vanilije:
1 Dolcela Hi Protein puding vanilija
125 ml mlijeka
150 g krem sira
1 žlica meda
Čokoladna krema:
1 Dolcela Hi Protein puding čokolada
125 ml O'Plant Badem biljnog napitka
150 g krem sira ili proteinskog sira
oko 300 g integralnog keksa
UPUTE:
Za kremu od vanilije, u posudu ulijte biljni napitak i usipajte sadržaj vrećice pudinga. Pjenjačom energično miješajte 1 minutu. Ostavite stajati 3 minute, dodajte krem sir, med te ponovo promiješajte.
Na isti način pripremite i kremu od čokolade.
U manji četvrtasti kalup ili posudu za pečenje na dno posložite red keksa za podlogu. Nanesite čokoladnu kremu, red keksa pa vanilija kremu. Završite s redom keksa i ostavite u hladnjaku nekoliko sati.
Kolač dobro ohladite, a zatim narežite na kocke.
SAVJET:
Kolač prije posluživanja prelijte kakaom ili glazurom od tamne čokolade.
Vrijeme pripreme: 20 minuta.
Zahtjevnost: jednostavno
Više recepata