SASTOJCI:
Za Dolcela Hi Protein brownie kokos sladoled:
2 smrznute na ploškice narezane banane
50 ml O'Plant Riža i kokos biljnog napitka
1 Dolcela Hi protein Brownie shake (40 g)
Za Dolcela Hi Protein malina cheesecake kremasti sladoled:
1 Dolcela Hi protein Cheesecake malina shake
50 ml O'Plant Riža biljnog napitka
100 g posnog svježeg sira
100 g banane narezane na ploške
UPUTE:
Za Dolcela Hi Protein brownie kokos sladoled, u blender stavite banane i izmiksajte do kremaste strukture. Dodajte biljni napitak i proteinski prah pa sve zajedno izmiksajte do kremaste strukture.
Pripremljenu kremu izlijte u staklenu posudu i stavite na zamrzavanje oko 2 sata.
Poslužite samostalno ili s preljevom od tamne čokolade, posuto nasjeckanim bademima. Odlično će odgovarati i s crvenim voćem.
Za Dolcela Hi Protein malina cheesecake kremasti sladoled, sve sastojke izmiksajte u kremastu strukturu i izlijte u staklenu posudu.
Stavite smrznuti oko 2 sata.
Grabilicom za sladoled izvadite kuglice i poslužite uz brownie kokos sladoled.
SAVJET:
U mješavinu za sladoled možete dodati i maslac od orašastih plodova, a ako nemate vremena smrzavati, uživajte u finom kremastom desertu.
U pola smjese možete dodati Lino pillows milk prerezan na polovice, lagano promiješajte i stavite na smrzavanje oko 2 sata.
Vrijeme pripreme: 5 minuta i vrijeme hlađenja.
Zahtjevnost: jednostavno
Više recepata