HI protein ukusni sladoledi

Dolcella

bobice bobice bobice bobice banana voce voce voce voce banana bobice bobice bobice

HI protein ukusni sladoledi

SASTOJCI:

Za Dolcela Hi Protein brownie kokos sladoled:

2 smrznute na ploškice narezane banane
50 ml O'Plant Riža i kokos biljnog napitka
1 Dolcela Hi protein Brownie shake (40 g)

Za Dolcela Hi Protein malina cheesecake kremasti sladoled:

1 Dolcela Hi protein Cheesecake malina shake
50 ml O'Plant Riža biljnog napitka
100 g posnog svježeg sira
100 g banane narezane na ploške

UPUTE:

Za Dolcela Hi Protein brownie kokos sladoled, u blender stavite banane i izmiksajte do kremaste strukture. Dodajte biljni napitak i proteinski prah pa sve zajedno izmiksajte do kremaste strukture.

Pripremljenu kremu izlijte u staklenu posudu i stavite na zamrzavanje oko 2 sata.

Poslužite samostalno ili s preljevom od tamne čokolade, posuto nasjeckanim bademima. Odlično će odgovarati i s crvenim voćem.

Za Dolcela Hi Protein malina cheesecake kremasti sladoled, sve sastojke izmiksajte u kremastu strukturu i izlijte u staklenu posudu.

Stavite smrznuti oko 2 sata.

Grabilicom za sladoled izvadite kuglice i poslužite uz brownie kokos sladoled.

SAVJET:

U mješavinu za sladoled možete dodati i maslac od orašastih plodova, a ako nemate vremena smrzavati, uživajte u finom kremastom desertu.

U pola smjese možete dodati Lino pillows milk prerezan na polovice, lagano promiješajte i stavite na smrzavanje oko 2 sata.

Vrijeme pripreme: 5 minuta i vrijeme hlađenja.

Zahtjevnost: jednostavno

Više recepata