(za 1 osobu)
SASTOJCI:
1 Dolcela HI Protein Cookie Shake
130 g maslaca od indijskih oraščića
50 g mljevenih badema
20 g kokosovog brašna
½ žličice soli
60 g nasjeckane tamne čokolade
Za preljev:
80 g tamne čokolade
1 žličica kokosovog ulja
sol za posipanje
UPUTE:
Kalup za banana bread obložite papirom za pečenje.
U velikoj posudi pomiješajte maslac od indijskih oraščića, HI Protein Cookie Shake, mljevene bademe, kokosovo brašno i sol.
Dodajte nasjeckanu čokoladu i ponovno promiješajte. Pripremljenu smjesu utisnite u pripremljeni kalup i poravnajte površinu.
Ostavite u hladnjaku oko 30 minuta.
U mikrovalnoj pećnici ili na pari otopite čokoladu i kokosovo ulje. Otopljenu čokoladu izlijte na smjesu u kalupu i vratite u hladnjak.
Nakon 10 minuta pospite solju i ponovno vratite u hladnjak na otprilike pola sata.
Kada se čokolada stvrdnula, kolač izvadite iz kalupa i narežite na pločice. Od ove smjese dobiti ćete 10-12 pločica.
Poslužite odmah. Pločice držite u hladnjaku kada ih ne konzumirate.
SAVJET:
Ako je čokolada pretvrda i puca prilikom rezanja, kolač ostavite na sobnoj temperaturi par minuta prije rezanja.
Vrijeme pripreme: 30 minuta i vrijeme hlađenja.
Zahtjevnost: jednostavno
Više recepata