Dolcela

bobice bobice bobice bobice banana voce voce voce voce banana bobice bobice bobice

Dolcela Cookie dough proteinske pločice bez pečenja

(za 1 osobu)

SASTOJCI:

1 Dolcela HI Protein Cookie Shake
130 g maslaca od indijskih oraščića
50 g mljevenih badema
20 g kokosovog brašna
½ žličice soli
60 g nasjeckane tamne čokolade

Za preljev:

80 g tamne čokolade
1 žličica kokosovog ulja
sol za posipanje

UPUTE:

Kalup za banana bread obložite papirom za pečenje.

U velikoj posudi pomiješajte maslac od indijskih oraščića, HI Protein Cookie Shake, mljevene bademe, kokosovo brašno i sol.

Dodajte nasjeckanu čokoladu i ponovno promiješajte. Pripremljenu smjesu utisnite u pripremljeni kalup i poravnajte površinu.

Ostavite u hladnjaku oko 30 minuta.

U mikrovalnoj pećnici ili na pari otopite čokoladu i kokosovo ulje. Otopljenu čokoladu izlijte na smjesu u kalupu i vratite u hladnjak.

Nakon 10 minuta pospite solju i ponovno vratite u hladnjak na otprilike pola sata.

Kada se čokolada stvrdnula, kolač izvadite iz kalupa i narežite na pločice. Od ove smjese dobiti ćete 10-12 pločica.

Poslužite odmah. Pločice držite u hladnjaku kada ih ne konzumirate.

SAVJET:

Ako je čokolada pretvrda i puca prilikom rezanja, kolač ostavite na sobnoj temperaturi par minuta prije rezanja.

Vrijeme pripreme: 30 minuta i vrijeme hlađenja.

Zahtjevnost: jednostavno

Više recepata